Till Skidspår.se »

Anmäl rapport

Stavfäste:  Bra    Betyg:  Spårkanter  (4/5)
Bockatorpet, Kristianstad, Skåne
Observerat 2021-12-10 kl 23:50, rapporterat av Niklas Nilsson, Härlövs IF

Elljusspåret: Nyspårat fredag kväll i huvudsak tror vi det blev fina spår. Varning för nedförsbacken norr om Bockatorpet! Där var det isigt och spårigt! Det är spårat alternativ sträcka utan lampor - men det är säkrare att åka där.

Gula/Baslinjen ca 8 km är också nyspårat och genomslagen ska nu vara mycket färre - några bitar lite blöta under, men även långa bra sträckor. Betyg från 2 till 4.

Skepparslövs Golfbana: Nyspårat både på drivingrangen ca 2 km och stora banan ca 4-4,5 km. Det kan dock finnas risk för något enstaka genomslag på stora banan. Spåret på drivingrangen är vårt klart mest nybörjarvänliga.

(Det finns ett "skitspår" mellan Baslinjen och Golfbanan men det rekommenderas absolut inte!) Kanske det går att utnyttja spåret från parkeringen i östra delen av Baslinjen för att komma in på 8 km-spåret.

Pannlampa på om du vill åka när det är mörkt, utom på elljuset naturligtvis.

Passa på att åka under under helgen, det ser väl inte riktigt perfekt ut, men från tisdag väntar betydligt varmare väder - så ta chansen att åka. Vi hoppas väl dock att prognosen för nästa vecka hinner ändras betydligt...
Tyvärr började det snöa en del innan spårningen var klar - vi hoppas det inte kommer för mycket under natten, så spåren är fina imorgon. Sällan att det är så mycket snö som det är nu - så passa på att njuta av det oclså!

Elljusspåret är tänt kl 06:00-22:25 alla dagar. Spåravgift: Frivilliga bidrag välkomna via Swish 123 110 00 98 eller bankgiro 424-0388 (Härlövs IF), ange Skidfonden. Kan också finnas låda som töms dagligen, för den som har kontanter.

OBS! Nytt Swish och Bankgiro för säsongen!!!

 

  = obligatoriska fält (ditt namn)


 exec time: 0.0134 sec