Till Skidspår.se »

Anmäl rapport

Stavfäste:  Bra    Betyg:  Spårkanter  (3/5)
Bockatorpet, Kristianstad, Skåne
Observerat 2021-12-27 kl 21:00, rapporterat av Niklas Nilsson, Härlövs IF

Vi får se lite hur det blir med snö/slask på tisdagen. Kanske att det skulle gå att dra om spåren åtminstone på drivingrangen under seneftermiddagen. Men mycket osäkert om det blir så mycket nederbörd.

Underlaget på drivingrangen har bättrats på lite under måndagskvällen. Nära 5:a...

Det längre spåret på Skepparslövs golfbana är klurigare att bättra på i nerförsbackarna som är mycket slitna. Så betyget är väl snarare 2 på underlaget i dessa.

OBS! Flera har åkt på tees och nära greener i de båda backarna - det är inte tillåtet! Även det som på golfspråk heter fairways ska undvikas - de stora öppna ytorna. Skidspåren är lagda i kanterna av golfbanorna för att golfklubben är rädda om sina banor. De kortklippta gräsytorna kan lätt ta skada av isbildning som ofta uppstår om man går eller åker skidor på dessa. Det gäller även övningsgreenen bakom drivingrangen! Hjälp oss gärna att berätta för de som inte läser här på skidspår att det är viktigt att vi sköter oss, så vi får fortsätta åka skidor på golfbanan.

Även elljusspåret vid Bockatorpet har fått lite extra snö på de sämsta ställena.

Se tidigare rapporter för mer info.

Vädermässigt ser det ut att gå att åka fram till ca lunch på torsdag - sedan blir det flera plusgrader och snabbt genomslag på de ganska tunna snösträngarna.

 

  = obligatoriska fält (ditt namn)


 exec time: 0.0105 sec