Till Skidspår.se »

Anmäl rapport

     Betyg:  Spårkanter
Åkulla skidspår, Varberg, Halland
Observerat 2023-12-08 kl 17:34, rapporterat av Åkulla Skidspår, Jonatan

Vi beklagar sämre kvalitet på spåren just nu då pistmaskinen inväntar reservdelar och är obrukbar. ( troligtvis färdig på måndag). Skogsslingan pistar vi med traktorfräs ikväll och stadion kommer dras om med fräs efter 4hjulingen då snön på stadion inte håller för traktorn. Förvänta dig inga superspår denna helg.

Lördag och söndag kommer vi ha 700m trippel spår och ca 1km skatebädd. Skatebädden nås endast via saxbacken som ligger 500m in på stadionslingan. Vi inväntar en reservdel till pistmaskinen så kvaliteten på spåren är tyvärr inte 100%.
Förrutom den ordinarie parkeringen har vi snöröjt reservparkeringen som ligger ca 200m åt Ullaredshållet. OBS Gå inte in den vägen till spåret då området vid tillverkningegsplatsen fortfarande är avstängt.
Snölekplatsen är ännu inte klar då utkörning av snö pågår och området bedöms mycket farligt för barn att vistas på, med stup och rasrisk med töande snö.
Frågor hänvisas i första hand till hemsidan www.akulla.se men har du specifika frågor så skicka PM så svarar vi så snart vi kan.
Maxa din fjällenkänsla genom ett besök på #åkullaoutdoorresort
Välkommen till Hallandsfjällen ❄?❄?❄?

 

  = obligatoriska fält (ditt namn)


 exec time: 0.0065 sec